Muljeid pop-up kohvikust “Blogi 2”

Õnneks ei läinud täna nii hullusti nagu Tallinna kohvikus, et tunni ajaga on kõik müüdud – läks veel hullemini, 25 minutiga olid esimesed lauad tühjad!!!! Uskumatu, sellist menu poleks küll osanud oodata!
 Aga et kõik ilusti ära rääkida, alustan algusest. Eile õhtul töölt koju saabudes, hakkasin koogitegu ette valmistama. Õnneks tegi Marvin mulle ära need kõrgema matemaatika arvutused koguste ja tulemi osas :D. Koogiteo algus muidugi takerdus kohe selle taha, et suured ahjuplaadid ei ole ju sügavad ja pidin seetõttu vormi ääred tegema. Veidike sobiva materjali otsimist ja pusimist ning sobivad vormid olid olemas. Koogitegu iseeenesest oli lihtne, kuni peaaegu lõpuni ehk murakakihini- Nimelt ei saanud ma moosipurke lahti – proovisin noaga, kuuma  veega, koputamisega – ei midagi. Niisiis oli varuplaan oodata kuni keegi tugevam koju jõuab 🙂 Õnneks siiski mõne aja pärast võtsin kogu oma olematu jõu kokku ja purgid said avatud ning kook kenasti valmis. Magama!

Hommikul ärkasin varakult ja aega tundus piisavalt olema. No ja nagu minu puhul ikka, läks ühel hetkel nii kiireks, et teise plaaditäie kooki pidi Marvin lahti lõikama. Igaljuhul kell 11 kihutasin Tasku poole, kus korraldajad meid juba ootasid. Kiiresti koogid kandikutele, sest esimesed ostjad olidki juba kohal. Järgnesid kiired 25 minutit kookide jagamist, suhlemist ja elevust ning otsas ta oligi. Päris kahju oli vaadata külastajaid, kes pidid leppima vaid menüü lugemise ja tühjade laudadega. 

Päev jätkus koos Tallinna blogijatega, kellega oli meeldiv tuttavaks saada ja muljeid vahetada. Lisaks mõned põnevad pakkumised blogikohviku korraldaja Aivar Hansoni (MTÜ Maitseklubi) poolt 😉 

Igaljuhul oli väga-väga tore kogemus. Tänan kõiki blogikohviku külastajaid ja vabandan nende ees, kes pidid seekord heast-paremast ilma jääma! Ja eriline tänu oma emale murakamoosi eest! 11 thoughts on “Muljeid pop-up kohvikust “Blogi 2””

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga