Ricottakook mustikatega
Ricottakook mustikatega
200 g ricotta kohupiima
150 g suhkrut
250 g jahu
3 muna
1 dl piima
1 spl õli
1 / 2 sidruni mahl
1 tl küpsetuspulbrit
100 g mustikaid
1 sp tärklist
Sega mustikad tärklisega. See vähendab mustikatest eralduva mahla hulka.
Sega kausis jahu ja küpsetuspulber.
Sega ricotta suhkruga ja töötle kahvliga pehmeks. Lisa juurde õli ja ühekaupa munad. Sega ühtlaseks massiks. Lisa piim ja sidrunimahl.
Lisa vähehaaval juurde jahu, iga kord korralikult segades.
Vala tainas küpsetuspaberiga kaetud 24-cm läbimõõduga lahtikäivasse koogivormi. Puista peale tärklisega segatud mustikad.
Küpseta 180 kraadi juures umbes 30 minutit. Kook on valmis kui koogi sisse torgatud puutikk jääb kuivaks.
Lase veidi jahtuda ja soovi korral puista peale tuhksuhkrut.
Idee: Blogi Pane, burro e marmellata!
You have observed very interesting details! ps decent site.!