Rabarberi-kookosekook

Rabarberihooaega alustasin muidugi lemmiku kohupiima-rabarberikoogiga, millele järgnesid väikesed rabarberimuffinid. Nüüd on mahti ka mõnda uut retsepti katsetada, neid on talve jooksul juba üksjagu kogunenud.
Kookoshelbed ja rabarber sobivad minumeelest väga hästi kokku, kook jääb mõnusalt mahlane.. või on ses süüdi hoopis varakevadine rabarber.

Rabarberi-kookosekook

300 g võid
200 g suhkrut
3 muna
200 g jahu
100 g kookoshelbeid
200 g rabarberit

Vahusta toasoe või suhkruga kohevaks, lisa ükshaaval munad. Sega juurde jahu ja kookoshelbed. Vala tainas küpsetuspaberiga kaetud suuremasse ahjuvormi (kasutasin 24×32 cm suurust vormi). Viiluta rabarber ja puista taignale. Küpseta 200-kraadises ahjus 15-20 minutit. Serveerimisel puista peale tuhksuhkrut.10 thoughts on “Rabarberi-kookosekook”

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga