Rabarberi-minimuffinid

Need Nami-Nami muffinid on välja kuulutatud maailma parimatena. Kuna ma ei ole eriti muffinisõber, siis ma just maailma parimateks neid ei kuuluta, kuid väga maitsvad on need siiski.
Tegelikult mulle eriti ei meeldi tavasuuruses muffinid – pole lihtsalt suupärane suurus minu jaoks. Lisaks on tüütu paberi lahtikakkumine, mistõttu eelistan muffinid küpsetada võitatud vormides. Minimuffinid on hoopis mõnusamad põske pista, justkui väiksed seenekesed 🙂

Rabarberi-minimuffinid

36 tk

2 muna
1,5 dl suhkrut
2,5 dl nisujahu
1 tl küpsetuspulbrit
2 tl vanillisuhkrut
1 tl kaneeli
150 g hapukoort
50 g sulatatud võid
300 g rabarberit

Vahusta munad suhkruga. Sega omavahel kuivained. Lisa munavahule hapukoor, jahtunud sulavõi ja kuivained ning tükeldatud rabarber. Tõsta tainas võitatud (mini)muffinivormidesse. Küpseta 200-kraadises ahjus 10-15 minutit või kuni muffinid on küpsed. Serveerimisel puista muffinitele peale tuhksuhkrut.

Algretsept: Nami-Nami5 thoughts on “Rabarberi-minimuffinid”

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga