mai 14, 2013
Rukkikorvikesed lõhekreemiga
Maikuu on meie peres üks suur-suur sünnipäevade tähistamise kuu. Samas terve päev ju köögis ka askeldada ei saa, kuigi see tegelikult mulle meeldiks, siis sobivad hästi kiireks lauakatteks lihtsad suupisted. Näiteks need rõõmsalt kevadised lõhekreemiga suupisted.
Rukkikorvikesed on väga mõnusad niisama krõbistamiseks, aga neist on mugav ka kiiresti suupisted valmistada. Olen kasutanud neid erinevate salatite, võiete ja kreemide serveerimiseks, nagu seenesalat, munavõi või hoopis heeringa-sibula-hapukoore suupistete jaoks.
Rukkikorvikesed on väga mõnusad niisama krõbistamiseks, aga neist on mugav ka kiiresti suupisted valmistada. Olen kasutanud neid erinevate salatite, võiete ja kreemide serveerimiseks, nagu seenesalat, munavõi või hoopis heeringa-sibula-hapukoore suupistete jaoks.
Rukkikorvikesed lõhekreemiga
25-30 tk
rukkikorvikesi
150 g lõhepasteeti
100 g toorjuustu
värsket tilli
musta pipart
soola
Kaunistamiseks värsket kurki
Hõõru toasoe toorjuust kohevaks, sega hulka lõhepasteet ja hakitud till. Maitsesta soola-pipraga. Tõsta lõhekreemi igasse leivakorvikesse. Kaunista kurgiviiluga. Serveeri kohe.