Kana-juustusalat

Kiirelt veel üks salatiretsept, mis sai nii hea, et tuleb ikka kirja panna. Salati tegin kodus leiduvatest komponentidest, muidugi ei pea koostisosades ja kogustes näpuga järge ajama. Segage vaid kokku kodus leiduv ja mõnus salatiamps ongi valmis. Pidulikumal puhul serveeri pokaalides.

Kana-juustusalat

4 sööjale

400 g küpsetatud või grillitud kanaliha
1 suur õun
150 g juustu
200 g maitsestamata jogurtit
100 g majoneesi
rohelist sibulat
tilli
soola

Rebi kanaliha kaussi. Lisa tükeldatud õun ja jämeda riiviga riivitud juust. Sega omavahel maitsestamata jogurt ja majonees, vala kaste salatile. Puista peale rohelist sibulat ja hakitud tilli. Sega korralikult läbi. Lase vähemalt tund aega jahedas maitsestuda. Vajadusel maitsesta soolaga.Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga