Kanastrooganov seentega

Kuigi teised pereliikmed ei arva seentest ja seentetoitudest suurt midagi, siis sellest hoolimata ei puudu seened meie toidulaualt. Üldiselt lisangi seeni mingi teise toidu hulka, näiteks risottosse, hautistesse ja kastmesse. 
Siin on üks mõnus argine retsept – lihtne teha ja valmib kiiresti. Kanastrooganovi valmistamiseks kasutasin kodumaiseid šiitake seeni, millest olen juba kirjutanud siin postituses. Kastme maitsestasin sojakastme ja paprikapulbriga ning serveerisin kartulipudruga.

KANASTROOGANOV SEENTEGA

400 g kanafileed
1 sibul
250 g šiitake seeni
veidi õli
1 sl jahu
1 sl sojakastet
1 tl paprikapulbrit
soola ja musta pipart
250 ml rõõska koort

Haki sibul, tükelda kanafilee ja viiluta seened. Kuumuta pannil veidi õli ja pruunista kanatükid. Lisa hakitud sibul ja viilutatud seened. Hauta mõni minuti. Puista peale jahu, sega läbi. Lisa sojakaste, paprikapulber ja rõõsk koor. Kuumuta keemiseni, aga ära enam keeda. Serveeri näiteks kartulipudruga.

Postitus valmis koostöös Scandic Organic



Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.