Šokolaadimuffinid mustikatega

Metsad on praegu mustikaid täis, vaid mine ja korja. Muist süüakse nagunii kohe ära, kuid talveks omale vitamiinivaru sügavkülma varuda.

Šokolaadimuffinid mustikatega. Retsept ja foto Liisi Laanemäe

Kui kõht marju täis, siis tasub kruusitäis marju koju tuua, et nendest ühed mõnusad muffinid küpsetada. Neid muffineid küpsetasin küll juba paar nädalat tagasi kui mustikad alles valmisid, aga said nii head, et pean ikka retsepti ka üles kirjutama. Muffinid on šokolaadiselt magusad ning mustikatest mahlased. Mõnusat küpsetamist!

Veel retsepte mustikatest: mustikakook, mustikabrownie, rukki-mustikakook, piimakissell mustikatega, ricottakook mustikatega, juustukook mustikatega.

ŠOKOLAADIMUFFINID MUSTIKATEGA

Ingredients
  

  • 2 muna
  • 1 dl suhkrut
  • 3 dl nisujahu
  • 1 dl odrajahu
  • 2 spl kakaopulbrit
  • 1 tl soodat
  • 1 dl maitsestamata jogurtit
  • 0,5 dl õli
  • 50 g tumedat šokolaadi
  • 1 dl mustikaid

Instructions
 

  • Vahusta munad suhkruga kohevaks. Sega omavahel kuivained ja lisa taignale. Sega juurde jogurt ja õli ning viimasena hakitud šokolaad ja mustikad. Tõsta tainas õlitatud või pabervormidega vooderdatud muffinipannile. Küpseta 180-kraadises ahjus 20 minutit.
Šokolaadimuffinid mustikatega. Retsept ja foto Liisi Laanemäe


Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Recipe Rating