RESTORAN KOLM SÕSARAT

Eelmise aasta lõpus panin kirja oma unistused ja üheks neist oli külastada Restorani Kolm Sõsarat. Et see unistus nii ruttu täide läheb, ei osanud ma uneski arvata.

Modernne Eesti köök

Valgamaal Lüllemäe külas asuv Kolm Sõsarat on hubane restoran, mis pakub külalistele peakoka poolt isikupäraselt koostatud menüüs tänapäevaseid kõrgetasemelisi roogasid, kasutades vaid puhtaid ja kvaliteetseid kohalikke tooraineid. Tipptasemel gastronoomiaköögi fookus on jätkusuutlikkusel ja Eesti toidukultuuri arendamisel.

Restorani menüü on seotud nelja hooajaga, suvi, kevad, sügis talv, pakkudes toiduvalikut hooajalisest toorainest.

Restoran on mitmel korral hinnatud Eesti parimate restoranide hulka ja saanud tunnustust Põhjamaade restoranide teejuhi White Guide poolt.

Restoranis toimetavad õed Kerti, Kadri ja Triin Vissel.

restoran-kolm-sosarat

Karge aja maitsed

Mul oli au osaleda Kolme Sõsara restorani eriõhtusöögil, mis oli pühendatud Eesti Vabariigi 105. aastapäeva tähistamisele.

Väike kollane maja Lüllemäe külatee ääres on armas ja kodune, olgugi, et vanus sadakond aastat. Sama sooja tundega võeti külalisi restoranis vastu ja hea energia kandis kogu õhtu jooksul.

Lüllemäe majaperenaine Triin võõrustas külalisi ja peakokk Kerti tutvustas õhtusöögi 7-käigulist erimenüüd, mille inspiratsiooniks olid kodumaised karge aja maitsed ja parimad kohalikud hooajalised koostisosad, mis tõstsid sel pidulikul õhtul esile Eesti köögi ainulaadsuse.

Liialdamata ütlen, et kõik, mida meie pakuti, oli absoluutselt imeliselt hõrgutav! Angerjas koos rukkivahvli ja mustasõstramajoneesiga, hõrk lambasüda kuuseriisikatega, tallekarree koos peedi, sibula, kadaka ja põldmarjadega olid fantastilised maitseelamused. Kogu menüü oli täiuslikult tasakaalus ja maitsvate toitudega ning iga roog oli tõeline nauding.

kolm-sosarat-menuu

Kogu õhtusöögi vältel saime nautida kohaliku kooli õpetaja Rolf Saarna kauneid meloodiaid, mis täiendasid suurepärast söögikogemust ideaalselt.

Õhtusöögil osalevate inimeste seltskond oli väike, vaid kümmekond inimest, mis lõi meeldivalt õdusa olemise. Siinkohal tervitan toredaid lauakaaslasi Kalevit ja Küllit! 🙂

kolme-sosara-restoran

Unikaalne toiduelamus

See õhtusöök oli minu jaoks tõeliselt unustamatu kogemus. Toit oli erakordne, teenindus esmaklassiline ning õhkkond soe ja kutsuv. Restoran Kolm Sõsarat on pärl neile, kes otsivad unikaalset ja meeldejäävat toidukogemust. Soovitan!

PS. Mul on suur au näha enda tehtud fotosid kaunistamas restorani veebilehte. Aitäh teile, armsad sõsarad! ❤️

Tutvu Restoraniga Kolm Sõsarat www.kolmsosarat.ee

Loe teisi postitusi samal teemal:

6 RESTORANI JA 15 TOITU, LISAKS MAASIKAD JA PÕHJAKA

LÕUNA-EESTI MAITSED PEALINNAS



Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga