Grillitud kana majoneesimarinaadis
Suveõhtud on täis lõhnu, mis lausa kutsuvad grilli juurde. Üks suvine mõnus grillretsept, mida tasub kindlasti proovida, on majoneesimarinaadis kana. See retsept pakub mahlakat, õrnalt suitsust ja maitsvat kana, mida on lihtne valmistada.
Majoneesi kreemjas ja siidine tekstuur sobib suurepäraselt kana marinaadi valmistamiseks. Majonees lisab kanale mõnusat maitset ja aitab säilitada liha mahlasust grillimise ajal.
Naudi maitsvat grillitud kanaliha suupäraseks eineks või suvise peo maiuspalaks. See lihtne ja maitsev roog on suurepärane valik igal suvel!
MAJONEESIMARINAADIS KANA
500 g broileri kintsuliha
Marinaad:
4 sl majoneesi
2 sl oliivõli
2 tl Dijon sinepit
1 sl hakitud värsket tilli
1 tl sidrunimahla
1 tl soola
musta pipart
Eemalda lihalt kelmed ning lõika kanaliha suupärasteks tükkideks. Sega kokku marinaadiained. Tõsta lihatükid kaanega kaussi ja vala peale marinaad. Sega kätega korralikult läbi. Kata kauss kaanega ja jäta vähemalt 4 tunniks kuni üleöö maitsestuma. Torka lihatükid tihedalt grillvarda otsa ja grilli kuumadel sütel kuni liha on küps.
VAATA LISAKS: