GRILLITUD KÖÖGIVILJAD

Täna tahan sind inspireerida suveks valmistama maitsvaid grillitud köögivilju. Lisaks on mul hea meel tutvustada sulle Rimi e-poe sooduskoodi kasutamist, mis teeb kõik puu- ja köögiviljad veelgi soodsamaks.

Köögiviljade grillimise nipid

Grillitud köögiviljad on suvisel ajal üks minu lemmiktoite. Nende rikkalikud maitsed ja mahe suitsune aroom pakuvad tõeliselt nauditavat söögielamust.

Grillimiseks sobivad pea kõik köögiviljad – suvikõrvits, paprika, kartul, seened, tomat, punane sibul, mais, pommu, sparglivarred, isegi noored porgandid ja krõmpsuvad hernekaunad. Erinevate köögiviljade puhul tasub vaid jälgida nende erinevat küpsemisaega ning kõvemad köögiviljad eelnevalt poolpehmeks keeta.

Lisades grillitud köögivilju lihale või kalale saab söömaaeg maitsev, mitmekesine ja tervislik.

Grillitud köögiviljade valmistamine on lihtne ja mingit täppisteadust siin pole – võta meelepärased köögiviljad, tükelda, sega kerge õlimarinaadiga ja grilli!

Mõned nipid köögiviljade grillimiseks:

  • eriti ilusad jäävad eri värvi ja kujuga köögiviljad
  • väiksemad köögiviljad nagu kirss-tomatid lüki grillvardasse või kasuta fooliumalust
  • lisaks köögiviljadele sobivad grillimiseks ka seened
  • köögiviljadele on hea kaaslane grillitud juust
  • grillitud köögiviljade peale sobib imehästi magushapukas palsamikreem või kõrvale serveerimiseks kreemjas ürdi-jogurtikaste
  • söömisest üle jäänud grillitud köögiviljadele lisa keedetud kuskussi ja saad imehea toitva roa

GRILLITUD KÖÖGIVILJADE RETSEPTI leiad postituse lõpust!

grillitud-koogiviljad

Rimi e-poe sooduskoodid

Köögi- ja puuviljad tellin enamasti e-poest. Olen juba pikka aega tellinud oma toidukauba e-poest, sest ma lihtsalt ei raatsi kulutada aega poodides jalutamisele ja jube mugav kui keegi teine selle sinu eest ära teeb. Minu kodu e-pood on Rimi ja sealt teen tavaliselt nädala sisseostud.

Nüüd avastasin, et Rimi e-poes on eraldi alamleht SOODUSKOODID, kus on nähtavad kõik hetkel Rimis kehtivad sooduskoodid – hea ja mugav sooduskoode ühest kohast leida.

Minu lemmik sooduskood on TERVISEREEDE1. See kehtib igal reedel ja võimaldab mul saada kõik puu- ja köögiviljad 15% soodsamalt.

Kasutasin ise Rimi e-poest tellides seda sooduskoodi ja olin meeldivalt üllatunud. Maksmisel sisestasin sooduskoodi TERVISEREEDE1 ning nägin kohe, kuidas minu ostude kogusumma muutus soodsamaks. Säästetud raha saan nüüd investeerida muude suviste tegevuste jaoks! 🙂

Mulle meeldib Rimi e-pood mitmel põhjusel. Esiteks on nende valik köögiviljade osas lai (sealhulgas suur valik mahetooteid) ja kvaliteetne. Võin olla kindel, et saan alati värskeid ja maitsvaid köögivilju, mis on ideaalsed toidu valmistamiseks või kohe söömiseks. Teiseks on nende e-pood kasutajasõbralik ja lihtne navigeerida. Tellimuste tegemine ja maksmine on kiire ja mugav.

Mis mind eriti rõõmustab, on see, et Rimi e-poe sooduskoodid pakuvad mitmekesisust. Lisaks TERVISEREEDE1-le on saadaval ka teisi huvitavaid soodustusi, mis sobivad erinevateks ostudeks.

grillitud-koogiviljad

GRILLITUD KÖÖGIVILJAD

2 paprikat

1-2 suvikõrvitsat

200 g mini shampinjone

200 g grilljuustu

1 küüslauk

värskeid ürte (tüümian, basiilik, petersell)

meresoola

3-4 sl kvaliteetset oliiviõli

serveerimiseks palsamikreemi

Lõika köögiviljad suupärasteks tükkideks. Pane tükeldatud köögiviljad, seened ja viilutatud juust suurde kaussi. Sega kokku oliiviõli, hakitud ürdid, 2 purustatud küüslauguküünt, sool. Vala kaste köögiviljadele ja sega kergelt läbi. Lase 15 min maitsestuda.

Grilli köögiviljad ja juust mõlemalt poolt. Tõsta grillitud köögiviljad ja juust serveerimisalusele ning nirista peale palsamikreemi.

Postitus valmis koostöös Rimi e-poega

VAATA LISAKS SUVISEID RETSEPTE:



Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga