LIHTNE RIISI-HAKKLIHA PANNIROOG

LIHTNE RIISI-HAKKLIHA PANNIROOG

Kui otsid argiõhtuteks kiiret, kuid toitvat ja maitsvat õhtusööki, on riisi-hakkliha panniroog hea lihtne valik. See on maitsev, toitev ja valmib lihtsatest koostisainetest. Aga enne kui ma kirjeldan retsepti, tahan sulle rääkida ühest nutikast valikuvõimalusest pere eelarve optimeerimisel. Kui sina, nagu ka mina, püüad hoida silma peal oma igapäevastel kuludel, ilma, et peaksid kvaliteedis järeleandmisi tegema, siis selleks on hea valik Rimi Smart tooted.

Rimi Smart tooted: nutikas valik igapäevaseks säästuks

Rimi Smart sarja tooted paistavad poeriiulilt silma oma lihtsa ja askeetliku pakendikujunduse poolest. Alguses tundus mulle, et see lihtsus peidab endas mingit konksu, kuid tegelikult on asi vastupidine. Smart toodete taga on Rimi nutikas strateegia, mille abil saavad nad pakkuda kvaliteetseid tooteid soodsamate hindadega – seda tänu lihtsale pakendikujundusele ning reklaami- ja transpordikulude kokkuhoiule.

rimi-smart-tooted

Minu Smart toodete ostukogemus

Minu igapäevane ostukorv sisaldab tihtipeale Smart tooteid ja kogemus nende toodetega on olnud igati hea. Endise nimega Rimi Basic tooted on läbinud uuenduskuuri ning on lettidel saadaval uue identiteediga Rimi Smart kaubamärgi all. Rimi Smart tootevalikus on nii toiduained kui ka olmekaubad, olgu selleks siis hommikupudruhelbed, piim, pasta või nõudepesuvedelik.

Ja mis kõige parem, sa ei pea selleks isegi kodust lahkuma, sest leiad kõik Smart tooted Rimi e-poe ühelt lehel https://www.rimi.ee/epood/ee/rimi-smart.

riis-hakklihaga

Ma olen proovinud ja katsetanud erinevaid tooteid ning võin julgelt öelda, et hinna ja kvaliteedi suhe on neil toodetel tasakaalus.

Niisiis, kui sa pole veel sarjaga tutvunud, siis soovitan sul järgmine kord kui toidupoes ostled sirvida läbi Rimi Smart tootevalik ja sa võid avastada mõned uued lemmikud oma igapäevase menüü jaoks.

Riisi-hakkliha panniroog – lihtne ja soodne toit

Valmistasin Rimi Smart tooteid kasutades mõnusa koduse ja soodsa toidu, milleks on riisi-hakkliha panniroog. Toit koosneb lihtsatest koostisainetest, nagu hakkliha, riis ja köögiviljad, mis nagunii kuuluvad iganädalasse ostukorvi. Eriti mõnusaks kreemjaks muudab hakkliharoa määrdejuust, mis lõpus toidu sisse segatakse.

Riisi-hakkliha roa valmistamine käib lihtsalt: haki, prae ja jäta roog pliidile podisema. Kokkamisele kulub kuni 30 minutit.

NIPP: Riisi-hakkliha roa saad veelgi kiiremini valmis kui kasutad keedetud riisi, sellisel juhul prae hakkliha ja sibul, maitsesta ja ongi toit valmis. Kõrvale sobib hästi värske salat.

riisi-hakkliha-panniroog

LIHTNE RIISI-HAKKLIHA PANNIROOG

Kogus: 4-6 sööjale

  • 400 g hakkliha
  • 1 sibul
  • 2 tl universaalset vürtsisegu
  • 200 g riisi
  • 500 ml vett
  • 2 spl määrdejuustu
  • praadimiseks õli
  • serveerimiseks maitserohelist

Kuumuta pannil veidi õli ja pruunista hakkliha. Lisa hakitud sibul, prae kergelt läbi. Maitsesta vürtsiseguga ja sega läbi. Lisa riis ja vala peale vesi. Lase keskmisel kuumusel 20-25 minutiti vaikselt keeda kuni riis on pehme. Sega juurde määrdejuust. Kontrolli maitsestust. Puista peale hakitud maitserohelist ja serveeri.

Postitus valmis koostöös Rimiga.

VAATA LISAKS LIHTSAID ÕHTUSÖÖGIIDEID:

ÜHEPAJATOIT HAKKLIHAGA

KANASTROOGANOV SEENTEGA

AHJUKÖÖGIVILJADEST PÜREESUPP

KANA-SPAGETIROOG

SEALIHA SIBULA- JA MAJONEESIKATTEGA



Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga