ROOTSI KAERAHELBEPALLID

Rootsi kaerahelbepallid, Chokladbollar

Need väikesed maiused on üks Rootsi kõige armastatumaid traditsioonilisi magustoite ja võluvad inimesi oma lihtsuse ja rikkaliku maitsega. Nende valmistamine on lihtne ja ei nõua ahju sisselülitamist.

Peamine koostisosa on kaerahelbed, mis annavad pallidele mõnusa tekstuuri ja täidavad need energiaga. Lisaks kaerahelvestele sisaldavad pallikesed suhkrut, kakaod, võid ja soovi korral võid lisada ka kookoshelbeid või muid lisandeid.

Rootsi-CHOKLADBOLLAR 

ROOTSI KAERAHELBEPALLID CHOKLADBOLLAR 

Kogus: 20 tk 

Valmistamise aeg: 20 min 

3 dl kaerahelbeid 

100 g pehmet võid 

1 dl suhkrut 

1 tl vaniljesuhkrut 

3 sl kakaod 

2-3 sl külma kohvi 

Veeretamiseks kookoshelbeid 

VALMISTAMINE:

Sega kõik ained omavahel ühtlaseks seguks. Lase segul 15 minutit seista, seejärel veereta käte vahel väikesed pallikesed. Veereta pallikesi kookoshelvestes. 

VAATA KA:

Krõbedad riisi-šokolaadikuhjad

KÜPSISE-PULGAKOOGID

IIRISEPALLIKESED

Martsipani-pähklimaiused

Kookostrühvlid



Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga