ROOTSI KAERAHELBEPALLID
Rootsi kaerahelbepallid, Chokladbollar
Need väikesed maiused on üks Rootsi kõige armastatumaid traditsioonilisi magustoite ja võluvad inimesi oma lihtsuse ja rikkaliku maitsega. Nende valmistamine on lihtne ja ei nõua ahju sisselülitamist.
Peamine koostisosa on kaerahelbed, mis annavad pallidele mõnusa tekstuuri ja täidavad need energiaga. Lisaks kaerahelvestele sisaldavad pallikesed suhkrut, kakaod, võid ja soovi korral võid lisada ka kookoshelbeid või muid lisandeid.
ROOTSI KAERAHELBEPALLID CHOKLADBOLLAR
Kogus: 20 tk
Valmistamise aeg: 20 min
3 dl kaerahelbeid
100 g pehmet võid
1 dl suhkrut
1 tl vaniljesuhkrut
3 sl kakaod
2-3 sl külma kohvi
Veeretamiseks kookoshelbeid
VALMISTAMINE:
Sega kõik ained omavahel ühtlaseks seguks. Lase segul 15 minutit seista, seejärel veereta käte vahel väikesed pallikesed. Veereta pallikesi kookoshelvestes.
VAATA KA: