Šokolaadimuffinid mustikatega
Metsad on praegu mustikaid täis, vaid mine ja korja. Muist süüakse nagunii kohe ära, kuid talveks omale vitamiinivaru sügavkülma varuda.
Kui kõht marju täis, siis tasub kruusitäis marju koju tuua, et nendest ühed mõnusad muffinid küpsetada. Neid muffineid küpsetasin küll juba paar nädalat tagasi kui mustikad alles valmisid, aga said nii head, et pean ikka retsepti ka üles kirjutama. Muffinid on šokolaadiselt magusad ning mustikatest mahlased. Mõnusat küpsetamist!
Veel retsepte mustikatest: mustikakook, mustikabrownie, rukki-mustikakook, piimakissell mustikatega, ricottakook mustikatega, juustukook mustikatega.
ŠOKOLAADIMUFFINID MUSTIKATEGA
Ingredients
- 2 muna
- 1 dl suhkrut
- 3 dl nisujahu
- 1 dl odrajahu
- 2 spl kakaopulbrit
- 1 tl soodat
- 1 dl maitsestamata jogurtit
- 0,5 dl õli
- 50 g tumedat šokolaadi
- 1 dl mustikaid
Instructions
- Vahusta munad suhkruga kohevaks. Sega omavahel kuivained ja lisa taignale. Sega juurde jogurt ja õli ning viimasena hakitud šokolaad ja mustikad. Tõsta tainas õlitatud või pabervormidega vooderdatud muffinipannile. Küpseta 180-kraadises ahjus 20 minutit.
Ülihead muffinid! Mul pole muffinid varasemalt õnnestunud ning seetõttu olen vältinud nende tegemist. Nüüd proovisin uuesti ning tulid väga hästi välja. Kerkisid kenasti, ei ole liiga magusad ning on mõnusad kohevad. Aitäh, retsepti eest!
Nii tore kuulda, et muffinid õnnestusid hästi.