
- 1 tordipõhi
- 1 kohupiimapastatoru
- 2 dl vahukoort
- 1 dl suhkrut
- 1 tl vanillsuhkrut
- niisutamiseks vee-konjakisegu
- 200 g martsipani
Lõika tordipõhi kolmeks kihiks. Vahusta koor ja sega kohupiimapastaga, lisa suhkrud. Niisuta esimest tordipõhja vee-konjakiseguga ja tõsta peale 1/3 vahukoore-kohupiimasegust. Toimi samamoodi järgmise kihiga. Kata ka kolmas tordipõhi ja tordi ääred kohupiimaseguga.
Rulli martsipan ja tõsta tordi peale. Vormi servad. Kaunistamiseks kasutasin toiduvärve, rukkilille südamed tegin mooniseemnetest.
Môlemad tordid on ilusad. Tagasihoidlikud rukkililled môjuvad valgel pehmelt ja romantiliselt.
Aitäh Voisula!
Mina ka kiidan ja tänan – viimast osavõtmise eest, esimest tagasihoidliku, ent kauni tordi eest
Muide, päris mitu žüriiliiget andis Su tordile punkte ka!
Aitäh Pille! Tegemist on siiski veel väga tagasihoidliku katsetusega ja proovin järgmisel aastal kindlasti uuesti