Kreemjas kohupiimatort šokolaadisel müslipõhjal. Põhja valmistamisel kasuta kindlasti mõrudat šokolaadi, sest tort ise sisaldab magusat valget šokolaadi.
Põhi:
- 100 g müslit
- 100 g tumedat šokolaadi
- 25 g võid
- 4 spl rõõska koort
Kate:
- 200 g valget šokolaadi
- 200 g kohupiimapastat
- 200 g toasooja toorjuustu
- 2 dl rõõska koort
Kaunistamiseks mustikaid
Aseta lahtikäivasse koogivormi põhja küpsetuspaber. Laota põhjale ühtlase kihina müsli (ühtlasema puru saamiseks jahvata müslit peenemaks). Sulata šokolaad, millele sega juurde või ja rõõsk koor. Vala šokolaadisegu müslipõhjale.
Sulata valge šokolaad ja sega toorjuustu hulka. Vahusta rõõsk koor tugevaks vahuks ja lisa koos kohupiimapastaga šokolaadi-toorjuustusegule. Vala segu tordipõhjale. Kata tort kilega ja tõsta ööseks külmkappi tahema.
Enne serveerimist kaunista mustikatega.