Kamarull pohlamoosiga
Kamarull pohlamoosiga
Valmista Vabariigi aastapäeva 🇪🇪 lauale maitsev kamajahust rullbiskviit.
Rullbiskviidi valmistamine on iseenesest väga kiire ja lihtne, vaid maitsestumiseks peaks rullbiskviit külmkapis seisma.
Biskviiditaigna tegin kodumaisest kamajahust ja kartulitärklisest. Oluline on munad hästi tugevaks vahuks vahustada, nii saab ka biskviit kohev ja õhuline. Biskviidile vahele määrisin jõuludest allesjäänud pohlamoosi, aga sobib ka mõni muu hapukam keedis, näiteks mustsõstra- või jõhvikamoos. Kreemi valmistasin lambapiima toorjuustust, vahukoorest ja kamajahust.
Rullbiskviit kõlbab süüa muiudgi ka kohe peale valmistamist, aga kõige maitsvama ja mahlasema rullbiskviidi saad kui lased küpsetisel mõned tunnid külmkapis seista.
KAMARULL POHLAMOOSIGA |
---|
Biskviit: 4 muna 1,5 dl suhkrut 5 sl kamajahu 3 sl kartulitärklist Täidis: 2 dl vahukoort 2 spl suhkrut 300 g toasooja lambapiima toorjuustu 3 spl kamajahu Vahele: 150 g pohlamoosi Vahusta munad suhkruga kohevaks. Sõelu juurde omavahel segatud kamajahu ja tärklis. Laota tainas küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Küpseta 200-kraadises ahjus 8-10 minutit kuni biskviit on kuldpruun. Kummuta biskviit kergelt suhkruga kaetud küpsetuspaberile ja eemalda pealmine küpsetuspaber. Niisuta biskviiti kergelt veega, keera küpsetuspaberi abil rulli ja lase jahtuda. Samal ajal valmista täidis. Vahusta vahukoor suhkruga kohevaks. Lisa toasoe toorjuust ja kamajahu, sega ühtlaseks. Keera jahtunud biskviit lahti. Määri peale pohlamoosi ja seejärel toorjuustutäidis ning aja ühtlaselt biskviidile laiali. Keera biskviit pikemast servast rulli. Tõsta vähemalt 20 minutiks külmkappi maitsestuma. Serveerimisel võid peale raputada tuhksuhkrut ja kaunistada marjadega. |
Kaunist Eesti Vabariigi 103. sünnipäeva! 🇪🇪
Retsept valmis koostöös Synnove Finden Eesti.
It’s remarkable to pay a visit this site and reading the views of
all mates on the topic oof this article, while I am also eager of getting experience.
Have a look at my blog: http://Www.Forumdipace.Org
Spot on with this write-up, I seriously think this website
neds much more attention. I’ll probably be returning too read more, thanks ffor
the advice!
Here iis my website :: http://himeuta.org/member.php?1563490-Svetlhzi
Really needed this right now! You nailed it.